Triko Elbise Nasıl Kombinlenir?

En moda triko kombinleri
Kışın vazgeçilmez parçalarından olan triko elbise kombinleri kadınların gardırobunun en önemli parçalarındadır. Spor ayakkabı, topuklu ayakkabı, çizme, bot ve daha pek çok ayakkabı çeşidi ile uyumlu olan triko elbise kombinleri aksesuar kullanımı açısından oldukça elverişlidir.
 
Ayrıca hem şıklığı hem de rahatlığı aynı anda sunarak, kombin hazırlama derdiniz olmadan hızlı bir şekilde hazırlanabilirsiniz. Kış mevsiminin yanı sıra ilkbahar ve sonbahar mevsimlerinde de sıklıkla tercih edilen triko elbise sayesinde serin havaları sıcak bir şekilde geçirebilirsiniz. Kışlık triko elbise kombinleri hakkında detaylı bilgiye sahip olmak için sayfayı aşağı doğru kaydırabilirsiniz.
 

Trend Triko Elbise Modelleri Nelerdir?

 
Bu kış sezonunda midi boy ve boğazlı parçalar dikkat çeken triko modelleri arasındadır. Bu modelleri spor ayakkabı ile kombinleyerek hem ofiste hem de günlük hayatınızda spor ve şık bir görünüm elde edebilirsiniz.
 
triko elbise kombinlerini gösteren modeller
 
Son yıllarda özellikle cropla beraber tercih edilen uzun triko etek kombinleri kadınların sıklıkla tercih ettiği etek modelidir. Uzun triko etek kombinleri yırtmaçlı ve yırtmaçsız olarak karşımıza çıkar. Triko etek kombinleri ile beraber triko pantolon kombinleri de son yıllarda trend olan ürünlerdir. Gömlek, tişört, kazak veya crop ile kullanıldığında spor ve şıklığı aynı anda yaşayabilirsiniz.
 
triko elbise kombinleri taşıyan kadın modeller
 
Bu senenin trend triko elbise modelleri arasında birkaç renkten oluşan trikolar özellikle ayakkabı ve dış kıyafet seçiminde sizleri yormayacak parçalardır. İstediğiniz renkte ve modelde aksesuarla kombininizi tamamlayabilirsiniz.
 
Derin yırtmaçlı triko modelleri ise özellikle bacak boyu uzun olan kadınların sıklıkla tercih ettiği trend seçeneklerden biridir. Hem gündüz hem de gece giyimine uyum sağlayan derin ve orta yırtmaçlı triko kombinleri yapmak için ihtiyacınız olan tek şey hangi ayakkabıyı giyeceğinizdir. 
 
 
Asimetrik kesim hatlarına sahip, triko elbiseler de bu sezonun trendleri arasında olan, özel günlerinizde ve iş hayatınızda göz kamaştıran görünümlere imza atabileceğiniz parçalardandır. 
 

Triko Elbise Hangi Mevsim Giyilir?

 
Triko elbise kombinleri kadınların genellikle kış mevsiminde giymeyi tercih ettiği hafif giyim ürünlerindendir. Kış mevsiminin yanı sıra havanın serin ve değişkenli olduğu bahar aylarında da sıklıkla tercih edilir. Özellikle makine örmesi modeller bahar aylarında kullanılan, terletmeyen ve üşütmeyen modellerdir. Kış aylarında ise genellikle kalın örme triko elbiseler kullanılır. 
 
uzun kış triko modelleri
 
Uzun triko elbise modelleri kış aylarında kadınların sıklıkla tercih ettiği seçenekler arasında yer alır. Bot veya çizmelerle uzun triko elbise kombinleri yapılarak, hem ofiste hem de günlük hayatınızda göz kamaştıran görünüme sahip olabilirsiniz. 
 
Diğer yandan spor ayakkabı ve topuksuz bot seçimi yaparak spor görünüme kavuşup gün boyu hareketlerinizi kısıtlamadan kombininizle rahat ve keyifli anlar yaşayabilirsiniz.
 

Triko Elbise Nasıl Kombinlenir?

 
Salaş triko elbiseyi kullanmayı tercih ediyorsanız bir kemer ya da kuşakla belinizin kıvrımlarını öne çıkarabilirsiniz. Triko elbise kombinleri yaparken kullandığınız aksesuarlar sizi bir tık daha ön plana çıkaran parçalardır. Bu yüzden salaş ya da kalem model fark etmeksizin kullanmayı tercih ettiğiniz ürünle doğru parçaları birleştirin. 
 
Yalnız salaş parçalarda değil kalem ya da slim ürünlerde de kemer kullanabilirsiniz. Kemerin yanı sıra; uzun kolye, şal, boyunluk ve fular gibi aksesuarlar da kombininizi tamamlayan parçalardır. 
 
Trikonun yanı sıra kalın örgü kadın elbise modellerini kullanırken seçtiğiniz aksesuarları en aza indirgeyerek kullanmanızı tavsiye ederiz. Özellikle desenli modellerle beraber büyük aksesuarlar kullanmak göz yorar ve görünümünüz tahmin ettiğinizden daha farklı olur. 
 

Kışlık Triko Elbise Kombinleri

 
Kışlık triko elbise kombinleri deyince ilk akla gelen kemerle bel kıvrımını öne çıkaran, salaş parçalardır. Kışın soğuk günlerinde hem rahat ve sımsıcak hissetmek hem de göz kamaştıran modern bir görünüme kavuşmak için aksesuar kullanabilirsiniz. Diğer yandan kullandığınız kışlık şal, boyunluk ve atkı gibi aksesuarlar da kombininizin ön plana çıkmasını sağlar.
 
triko kombinleri kış kadın
 

Uzun Triko Elbise Kombinleri

 
Uzun triko elbise modelleri genellikle kullandığınız ayakkabı ile kendini gösterir. Slim ve kalem uzun triko elbise kombinleri yaparken topuklu bot, buti, topuklu çizme gibi ayakkabı çeşitlerini kullanabilirsiniz.
 
uzun kış triko kombin modelleri
 
Topuklu ayakkabı tercihi ile uzun elbisenin boyunuzu kısa göstermesi dezavantajını ortadan kaldırabilirsiniz. Böylece daha zarif ve ince bir görünüme kavuşursunuz.
 

Triko Elbise Kimlere Yakışır?

 
Triko elbise her kadına yakışan bir kıyafet olmasıyla beraber, vücut tipinize göre doğru olan parçayı seçmeniz daha zarif görünmenizi sağlar. Elmas, armut, ters armut ve kum saati vücut tiplerinden hangisine ait olursanız olun her vücut tipine yakışan triko elbise kombinleri sayesinde kendinizi son derece rahat hissedebilirsiniz. 
 
Kum saati vücut tipine sahipseniz, sık örgülü ve kup kesimli trikoları daha iyi taşırsınız. Kum saati vücut tipine sahip kadınlar, salaş ve seyrek örgüleri olan elbiseleri de gayet güzel taşıyabilir.
 
Diğer yandan armut tipi denilen, kalça ve basen kısmı vücudunun diğer bölgelerine göre daha geniş kadınların triko elbise giymekten kaçındığına şahit oluruz. Ancak dikkatleri üst bölgeye çekerek rahatlıkla triko modelleri giyebilirsiniz. Kendi bedeninizi seçmeniz, basen bölgesinin ise koyu ve sık örgülü olmamasına dikkat etmeniz gerekir.
 
Ters armut tipinde de tam tersi işlemi uygulayarak, alt kısmının sık örgülü ve koyu renkli olmasına dikkat etmeniz önemlidir. Elma tipi vücut tipine sahipseniz, göbeğe kadar inen uzun kolyeleri kullanmamanız tavsiye edilir. Ayakkabınıza ya da kısa kolyelerle yaka kısmına dikkatleri çekebilirsiniz. 
 
Son olarak boyunuz kısaysa, bilekte biten elbiseler boyunuzu olduğundan daha uzun gösterir. Ayrıca kaba topuklu, spor ayakkabı ve çizme kullanmamanız basık görünmemeniz açısından kritiktir. 
 
 
Vücut tipinizi öğrenmek ve  vücut tipinize göre etek seçimi  veya pantolon seçimi yapmak için ilgili sayfaları ziyaret eebilirsiniz.
 
 

Triko Elbisenin Üstüne Ne Giyilir?

 
Triko elbise üzerine hırka, mont, deri ceket, kaban, panço ve trençkot gibi pek çok dış kıyafet giyebilirsiniz. Triko elbise giymenin en güzel yanlarından biri de üzerine giyeceğiniz pek çok alternatifin olmasıdır. Özellikle geçişli havalarda trençkot giymeniz sizi daha zarif ve albenisi yüksek bir görünüme kavuşturur.
 

Triko Elbise Altına Ne Giyilir?

 
Triko elbisenin altına, çorap, bot ve dar bir kemer giyebilirsiniz. Görünümü daha da şık hale getirmek için aksesuarlar ekleyebilirsiniz. Triko elbisenizi deri ceket ve spor ayakkabı ile kombinleyerek spor bir hava oluşturabilirsiniz. Siz de bu kombin ile sokak modasını tarzınıza uyarlayabilirsiniz.
 

Triko Elbise Altına Nasıl Ayakkabı Giyilir?

 
Triko elbise altına spor/bez ayakkabı, çizme, buti, topuklu/topuksuz bot gibi ayakkabı kullanımı konusunda oldukça fazla alternatife sahiptir. Özellikle yoğun günlerinizde yorulmadan kolaylıkla işlerinizi halletmek için spor ve bez ayakkabı ile kombin yapabilirsiniz. 
 
triko altına ne giyilir
 
Gece dışarı çıkarken ya da özel davetlerde de kullanabileceğiniz triko elbise kombinleri stiletto ile zarif bir görünüm kazanır. Havanın daha soğuk olduğu ve dış mekandaki toplantılarınız için ise topuklu çizme veya bot tercih edebilirsiniz.
 

Trend Triko Elbise Renkleri Nelerdir?

 
Trend renkler arasında bir numarada yerini her zaman koruyan siyah triko elbise kombinleri vardır. Siyahın asilliği ve zarifliğinin yanı sıra son yıllarda krem ve beyaz gibi açık renkli triko modelleri de oldukça rağbet gören parçalardır.
 
siyah renk triko kombinler
 
Siz de ilham aldığınız kombin önerileriyle kendi triko elbise kombinlerinizi oluşturmak için Viyamo sayfasını ziyaret edebilir, beğendiğiniz ürünleri bir tıkla sipariş vererek hayalinizde görüntüye merhaba diyebilirsiniz.

 
Etiketler: Triko Elbise Nasıl Kombinlenir?
Ocak 01, 2023
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR