2022/2023 Sonbahar Kış Sezonu Modası ve Trendleri

2023 kış modasına uygun giyinen iki kadın
Geçmişten izler taşıyan 2023 kış modası geçmiş ile geleceğin modern çizgilerine yer veren ve bir o kadar da merak uyandıran bir sezondur. Kış mevsimi, soğuk renkleri sizlere çağrıştırabilir ve durgun bir ruh haline girebilirsiniz. Bu nedenle kış mevsiminin o yoğun hüznü üstünüze çökmesin diye içinizi ısıtacak renklerle 2023 kış modası, sizleri tüm canlılığı ile bekliyor.
 
Korktuğunuz desenlerden kaçmamanız gerektiğini veya şık olmak için acı çekmek zorunda olmadığınızı anlayacağınız bu sezon rahat bir şıklık ile ön plana çıkıyor. Çünkü bu sezon siz ne olmak isterseniz o var!
 
Yılın seçilmiş renklerini, vintage havasını ve spor şıklığını içeren parçalar, bu sezon dolaplarınızda birer birer yerini almayı bekliyor! 2023 kış modasını tüm detayları ile masaya yatırdığımız yazımızı okumaya devam ederek yeni yıl modasına dair püf noktaları öğrenebilirsiniz.
 
2023 kış sezonu trençkot modelleri
 

Sonbahar Mevsiminin Gözdesi Trençkot Modelleri

 
En romantik mevsimlerden biri olan sonbaharın klasik parçası trençkot, 2023 kış modası içerisinde kendini tekrar hatırlatarak ilk sıralarda yerini alıyor. Dolaplardan eksik olmayan ve yıllar geçse bile asla modasının geçmediği bu özel parça, kurtarıcı kombinlerle sizlere çeşitli avantajlar sağlayabilir. Sonbaharda ince bir trikonun üzerinde zarif duruş ile dikkat çeken trençkotlar, kış aylarında kalın bir kazak ve sweatshirtler de farklı tarzlar oluşturmanıza yardımcı olur. 
 
Trençkot modellerinin yeni versiyonu ya da eski versiyonu fark etmeksizin her kombine tarz katması en büyük özelliğidir. Şıklığı simgelemesi sizleri yanıltmasın. Basit kombinlerinizde bile efor sarf etmeden modaya yeni bir imaj katmanıza da olanak tanır. Spor kombinlerinizde bu nedenle hiç çekinmeden kullanabilir ve imajınıza renk katabilirsiniz. 
 
2023 kış sezonu leopar modelleri
 

Leopar Desenli Elbiseleri Kullanmaktan Çekinmeyin!

 
Demode olduğu düşünülen fakat neredeyse her kadının dolabında sakladığı leopar desenli kıyafetler, 2023 kış modası trendleri arasında boy göstermesi öngörülen tasarımlardır. Leopar desenini kombinlerinizde ayakkabı, çanta, şapka gibi parçalar ile kullanabilirsiniz.
 
Fakat 2023 kış modası geneline bakıldığında, leopar deseninin ana parçalarda hakimlik kurduğu görülür. Riskli bir havası olan bu desen çok tercih edilmez. 2023 kış modası belki bu önyargılarınızı asil görüntü saçan leopar desenli elbiseler ile kırabilir. 
 
Kombininizin tek bir parçasında leopar desenine yer vermek dikkatleri üzerinize çekmeye yardımcı olur. Böylece imajınıza kattığı sert ve güçlü duruşun içerisinde kendinizi daha özgüvenli hissetmekten alıkoyamazsınız. 2023 kış modası ile kendinizi hem daha sıcak hem de leopar desenli elbiselerde olduğu gibi daha güçlü ve daha dişi hissetmenizi sağlar. Bu nedenle dolaplarınızın en köşesine sakladığınız bu ürünleri bir an önce çıkarmanın vakti geldi diye düşünüyoruz.
 
2023 kış sezonu mont modelleri
 

Kış Sezonunun En Dikkat Çeken Montları!

 
Soğuk havalarda kombinlerimizin en önemli parçası montlardır. 2023 kış modası işte tam bunu göz önünde bulundurarak sizleri aradığınız o mont modelleri ile kavuşturabilmek adına müthiş bir skala yarattı. Kış mevsiminde kombinleri asıl tamamlayan montların, sizi soğuktan koruması gerektiği gibi aynı zamanda zevklerinizi de yansıtması da kabul görmüş bir gerçektir. Birden fazla çeşidi bulunan montların arasında size ait olanı bulmanız bütün bir kış, renksiz sokakları podyuma dönüştüreceğiniz anlamına gelir.
 
2023 kış modası sizlere 2022’den esintiler hissettirebilir. Bu esintilerden biri olan şişme montlar ise uzun süredir popülerliğini koruyor.  2023 kış modası trendleri arasında da yerini en başlarda alan bu montları yıl içerisinde çokça göreceğimiz şüphe götürmeyen bir gerçektir. 
 
Trendlerden ve çok aranan mont modellerinden bir diğeri ise baklava desenli montlardır. Raflarda şimdiden yerini alan baklava desenli montlar, yoğun ilgi görmelerinin yanı sıra çeşitli renk skalası ile tüm kadınların tercihi olma yolunda da ilerlemektedir.
 
2022 yılının sonlarına yetişen bu model, 2023 kış modasının en büyük parçalarından biri olmaya da hazırdır. Aynı şekilde yelek montlarda diğer sezonun sonlarına doğru yetişmiş olsa da bu sezonun en çok aranan  mont modelleri arasında yerini alır.
 
Sportif kombinlerle de rahatlıkla kullanılan kaşe montlar 2023 kış modası içerisinde de bol bol yer alacak gibi. Elbette kaşe mont modelinin sağladığı şıklığı ve asaleti doldurmak kolay değildir. Ama şıklığı yansıtması sportif kombinlerinizde kullanamayacağınız anlamına gelmez. Tam tersi artık kaşe montlarınızı rahatlıkla spor kombinlerinizle de bütünleştirebilir, kış rendlerine yön verebilirsiniz.
 

Bastığınız Yerde İz Bırakan En Moda Ayakkabılar

 
2023 kış modası trendlerinde kıyafetlerin yanı sıra ayakkabılar da kendini gösteren ve şıklığınıza şıklık katan parçalar olarak yerini alır. Kış kombinlerinin en gözde parçalarından biri olan UGG çeşitleri de bu şekilde kendini hatırlattı. Kış aylarında ayaklarınızı sıcacık tutan bu modelin uzun ya da kısa versiyonları fark etmeksizin sportif şıklığa yön vereceği de aşikar.
 
Bir diğer parça ise kullanmaktan korkulan, varlığını da yokluğunu da fark ettirmeyen ve country tarzının olmazsa olmazı kovboy çizmeleri de geri döndü! Belki de bazıları için hiç gitmemişti. 2023 kış modası içerisine uygun kalıp ve tarzlar ile kendinize en büyülü havayı katan kovboy çizmelerinden seçebilir ve modanın parlak ışıltısını yakalayabilrsiniz.
 
Topuklu ya da topuksuz, bağcıklı ya da bağcıksız her çeşidi ve versiyonu olan çizmeler elbette 2023 kış modası içinde de yer alır. Kar zamanı gelip çattığında soğuktan korunmak ve aynı zamanda kardan ıslanmamak için tercih edilen çizmelerin görüntüsü kadar işlevi de çok önemlidir. Hem kullanışlı oluşuyla hem de görüntüsüyle sizlerden tam puan olan çizmeler her kış gibi bu kışda da gönüllerdeki yerini koruyacak gibi gözüyor.
 
Kış sezonu deri kombini
 

Deri Kombinler Sert Ve Çarpıcı Tıpkı Moda Gibi!

 
Her sezonun ucundan, köşesinden kendini hatırlatan deri parçalar asla eskimez. Bu sezon içinde yerini alan deri kombinler yarattığı çarpıcı havası ile ister istemez dikkatleri üstüne toplar. Deri kombinler yapıldığında etrafa yayılan o müthiş feminen görüntü herkesi etkisi altına alır.
 
Deri parçalar kombinlenirken sizleri asla zorlamaz. 2023 kış modası sizleri tamamen kendiniz olmaya ve içinizdeki moda ikonunu ortaya çıkarmanıza yardımcı olacak bir sezondur. Kendinizi en rahat ve şık halinizle görmeye hazır olun! Spor ayakkabınızla deri pantolonunuzu kombinleyebilidiğiniz gibi çizmelerinizle de kombininizi tamamlayarak rahat bir şıklık elde edebilirsiniz.
 

2023 Kış Hangi Renkler Moda? 

 
Kim demiş kış mevsiminde sıcak ve canlı renkler giyilmez diye? Viyamo olarak bu fikre katılmıyoruz. Çünkü 2023 kış modası sizlere en sıcak ve en parlak renkleriyle kucak açmaya hazır. Kahve tonları her sezon olduğu gibi bu sezonda listenin en başlarında yer alıyor. Kolay kombinlenebilir bu tonlar sadeliği ile sizleri cezbeder.
 
En güzel kış tatillerinizde beyaz ile muhteşem uyumu yakalar. Gri ve siyah tonlarda her kış olduğu gibi bu kışında  vazgeçilmez renkler arasındadır. Kendinizi iyi hissettiğiniz gri ve siyah renklerle asaletinizi yaşatabilirsiniz.

2022/2023 sezonlarına damgasına vuran pembe, lila ve bebe mavisi gibi birden fazla renk ve tonları bu kışta da sizlere kucak açıyor. Bu nedenle mor ve lila tonları 2023 kış modası içerisinde sıkça gözünüze çarpabilir. Aynı şekilde pembe ve hardal rengi de  hemen dolaplarınızda yer vermeniz gereken renkler arasında yer. Parlak ve pastel renklerin kış mevsiminin hüznünü ortadan kaldırarak  ruh halinizi ısıtmasına izin verebilirsiniz. 
 
 
Bu kış ihtiyaç duyduğunuz bütün kadın giyim ürünlerine ürünlere Viyamo aracılığıyla bir tıkla ulaşabilir, beğendiğiniz kıyafetleri sepetinize ekleyerek hemen gardırobunuzla buluşturabilirsiniz. 
Etiketler: 2023 kış sezonu trendleri
Aralık 08, 2022
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR