Trençkot Ne Zaman Giyilir? Nasıl Kombinlenir?

Trençkot kombinleri kapak resmi
Trençkot kombinleri, işlevselliği ve kolay kombinlenebilir olmasıyla moda dünyasının favori parçalarından biri olmuştur. Hemen hemen her mevsimde sıklıkla tercih edilen trenç kombinleri çabasız şıklığı gözler önüne serer. Bütün gözleri üzerinize çevirmeye yarayacak trençkot kombinleri sayesinde siz de hayal ettiğiniz görüntüye kolayca ulaşabilirsiniz.
 
Trençkotları kombinleyebilmek için fikre ihtiyacınız varsa sayfayı aşağı kaydırmaya devam ederek ilham alabilir, ilhamınızla kendi tarzınızı ortaya koyabilirsiniz.
 

Trençkot Ara Dönemlerin Favorisi

 
Trençkot, özellikle bahar aylarında ihtiyaç duyulan bir pardösü çeşididir. Hem uzun hem kısa modelleriyle birçok farklı tarzda trençkot kombinleri ile siz de rahatlıkla hayalinizdeki tarzı yakalayabilirsiniz. Su geçirmez kumaştan yapılması sebebiyle daha çok yağmurlu havalarda tercih edilen bir dış giyim ürünü olsa da trençkotları her mevsim kolayca kombinleyebilirsiniz. 
 

Kemerli Uzun ve Kısa Trençkot

 
Uzun boylu biriyseniz kemerli uzun trençkot tam size göre bir modeldir. Trençkot kombininizdeki kemer detayıyla hem şık hem de rahat bir görünüm elde edebilirsiniz. Özellikle şık bir mekanda giyeceğiniz mini bir elbiseyle yapacağınız kemerli uzun trençkot kombinleri bütün gözleri üstünüzde toplamaya yardımcı olacaktır.
 
trençkot kombinleri
 
Kısa boylular için de kemerli kısa trençkot ideal bir seçimdir. Kemer detayı boyunuzu uzun göstermeye yardımcı olur. Her trençkot kombininizde tamamlayıcı parça olarak kemerli kısa trençkotu kullanabilirsiniz. Ayrıca kemerli trençkot kombiniyle asil ve gizemli bir görüntü elde edebilirsiniz. 
 

Düğmeli Trençkot

 
Klasik giyim zevkine sahipseniz düğmeli trençkotlar tam size göredir. Düğmeli trençkotlarla klasik ve spor tarzınızı yansıtabilirsiniz. Kot ve tişört ikilisinin tamamlayıcı parçası olarak düğmeli trençkotları tercih edebilirsiniz.
 
düğmeli trençkot kombinleri
 

Kapşonlu Trençkot

 
Trençkot modasına yeni bir soluk getiren kapşonlu trençkotlar sıklıkla tercih edilen modeller arasında yer alır.
 
kapşonlu trençkot modelleri
 
Rahat ve şık görüntüsü ile her kombininizde gönül rahatlığıyla kullanabilir, spor şıklığının ritmini yakalayabilirsiniz. Kapşonlu trençkot kombinlerinizde eşofman takımlarınızı da kullanabilirsiniz.
 

Kuşaklı Trençkot

 
Kuşaklı trençkotlarla hem salaş hem de modern bir görüntü elde edebilirsiniz. Hiçbir zaman modası geçmeyen trençkotların kuşaklı modelleriyle harika kombinler yaratabilirsiniz.
 
kuşaklı trençkot modelleri
 
Kuşağını bağlayarak kullandığınız trençkotlarınızda ideal vücut hatlarınızı ortaya çıkarabilirsiniz.
 

Renkli Trençkot

 
Enerjik kişiliğinizi, renkli trençkotlar ile kolayca ön plana çıkarabilirsiniz. Her mevsimde kombinleyebileceğiniz renkli trençkotlarla fresh bir görüntü elde edebilirsiniz.
 
renkli trençkot modelleri
 
Farklı renkleriyle her kıyafetinize uyum sağlayarak sizi göz önünde tutar. 
 

Desenli Trençkot

 
Düz kumaşlardan sıkıldıysanız desenli trençkotlar tam size göre! Klasik giyimden uzak bir zevkiniz varsa renkli modellerin haricinde desenli trençkotlarla da farkınızı ortaya koyabilirsiniz.
 
desenli trençkot modelleri
 
Tek renk yaptığınız kombinde giyeceğiniz desenli bir trençkot kombininizi farklı bir havaya bürür.
 

Trençkot Ne Zaman Giyilir?

 
Trençkot kombinleri size çabasız şıklığı sunar. Her davette rahatlıkla kombinleyebilirsiniz. Akşam yemeklerinde trençkot kombini tercih etmek sizi bir adım öne çıkarır. Günlük giyiminizde de sıklıkla tercih edebilirsiniz. Trençkot kombinlerinin çok opsiyonel olması dolabınızın vazgeçilmez kadın giyim parçası haline gelmesini sağlar.
 
Trençkot modellerinin bütün bedeninizi sarması sayesinde her kombininizde kullanabilirsiniz. İster mini eteklerinizde isterseniz de pantolonlarınızda kullanacağınız trençkotlar, her kombine uyum sağlamasından dolayı hayal ettiğiniz şıklığa kavuşmanızı sağlar.
 

Trençkot Hangi Mevsimde Giyilir?

 
Trençkot kombinlerinizi her mevsim kullanabilirsiniz. Özellikle dengesiz seyreden hava durumlarında trençkot kurtarıcı bir parça olarak tercih edilir. Çok sıcak tutmayan ama üşümenizi de engelleyen bir parça arıyorsanız kendinize hemen bir trençkot alabilirsiniz. Zira satın aldığınız trençkotun yağmurlu ve rüzgarlı havalarda bedeninizi koruyacağından şüphe duymadan mükemmel kombinlere imza atabilirsiniz.
 

Kışın Trençkot Giyilir Mi?

 
Trençkot kombinleri kış ayları dahil olmak üzere her mevsime rahatlıkla uyum sağlar. Kalın kıyafetlerle kombinleyeceğiniz trençkotlar size çabasız şıklığı sunarak soğuk kış günlerinde sizi sıcak tutmaya yardımcı olur.
 

Trençkot Nasıl Kombinlenir?

 
Trençkotlar her kıyafetinize uyum sağlayabilecek opsiyonel bir parçadır. Spor ve şık olmak istediğinizde trençkot kombinlerinize tayt modelleri ve eşofman takımlarınızı dahil edebilirsiniz. Tayt ve eşofmanlarla giyeceğiniz bej, krem trençkot kombinleri ile spor büyük bir çantayı uyum içinde kullanabilirsiniz.
 
trençkot kombinleri nasıl yapılır
 
Kısa trençkotlarınızı uzun çizmeler ve dar paça pantolonlar ile kombinlemek ise şık bir görüntüye sahip olmanızı sağlar. Bol paça pantolonlarınızda tamamlayıcı parça olarak uzun kahverengi trençkotlarla salaş ve rahat bir görüntü elde edebilirsiniz. 
 
Elbiselerinizle giyeceğiniz trençkot kombininizi stilettoyla tamamlayabilir, mini bir elbise ve bej trençkotunuza küçük bir omuz çantası ekleyebilirsiniz.  
 
Son zamanlarda sıkça tercih edilen trençkotlardan biri de beyaz renkteki modellerdir. Beyazın her renge uyum sağlamasından yararlanarak muhteşem beyaz trençkot kombinleri oluşturabilirsiniz. Her mekanda pratik bir şekilde kullanabileceğiniz beyaz trençkot kombini için siz de dolabınızda yer açmayı ihmal etmeyin.
 

Etek Trençkot Kombinleri

 
Kumaş eteklerinizi şık bir bluzla tamamladığınızda trençkot kombininizle sade ama şık bir görüntü ortaya koyarsınız. Siyah yırtmaçlı mini etekleriniz bej renkli trençkotlarınıza oldukça fazla yakışacaktır. Ayrıca eteklerinizle yaptığınız trençkot kombinlerinizi çizme ve botlarla tamamladığınızda zarif bir görünüme sahip olabilirsiniz.
 
etek trençkot kombinleri
 
Hayalinizdeki trençkot etek kombinlerini gerçeğe dönüştürerek tarzınızdaki şıklığı gözler önüne kolayca serebilirsiniz. 
 

Uzun Trençkot Kimlere Yakışır?

 
Uzun trençkot daha çok uzun boylu kişilere yakışır gibi bir algı olsa da kısa boylu kişiler de doğru kombini yaptığı takdirde uzun trençkotları giyebilir. Uzun boylu kadınların bol paçalarla da rahatlıkla giyebileceği trençkotları, kısa boylu kadınların daha çok dar paça pantolonlarla, mini eteklerle veya taytlarla kombinlemesi daha uzun bir görüntü oluşturmalarına yardımcı olur.
 
Kısa boylu kadınlar kuşaklı uzun trençkotları kombinleyerek vücut hatlarınızı belirginleştirebilir ve olduğunuzdan daha uzun bir görüntüye sahip olabilirsiniz. 
 

Trençkot Satın Alınırken Nelere Dikkat Edilmeli?

 
Trençkot satın alırken dikkat edilmesi gereken en önemli nokta bedene uygun modelin tercih edilmesidir. Aksi takdirde satın alınan ürün vücutla bir bütün oluşturmayarak kötü görünmenize sebep olabilir. Ayrıca joker parça olarak satın alınacak trençkotun rengi de oldukça önemlidir. Dolabınızdaki diğer parçalarla uyumlu bir trenç kombini yapabilmek için kıyafetlerinizle benzer tonlardaki ürünü seçmek boşa masraf yapmanızın önüne geçer. 
 
Trençkot satın alırken dikkat edilmesi gereken diğer önemli noktalardan biri de seçtiğiniz ürünün tarzınızla uyumlu olmasıdır. Düğmeli, kemerli, kuşaklı birçok çeşidi bulunan trençkotlar arasından size hitap eden ürünü bulmanız gerekir.
 
İncelediğiniz trençkot kadın kombinleri arasından tarzınızı yansıttığını düşündüğünüz modelleri bir araya toplayarak seçim yapabilirsiniz. Bu noktada modellerin üzerinizdeki duruşunu gözlemlemek de kafanızdaki seçimi kolaylaştırmayı sağlayabilir.
 
Siz de hayalinizdeki trençkot kombinleri için Viyamo Butik https://www.viyamo.com/ sayfasını inceleyebilir, kendi tarzınızı yaratarak bütün gözleri üzerinize kolayca çevirebilirsiniz.
Etiketler: trençkot kombinleri
Aralık 24, 2022
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR