2023 Kış Sezonu En Şık Şişme Mont Kombinleri

Şişme mont kombinleri ile resim çekilen kadınlar
Kış modasının en gösterişli parçalarından olan şişme mont kombinleri şık modelleri ve birbirinden göz alıcı renkleri ile tüm dikkatleri üzerinize çekmenize yardımcı olur. Havaların soğumaya başlamasıyla hem şık olmak hem de soğuktan korunmak birçok kadın için dert haline gelebilir. Siz de bu durumdan şikayetçiyseniz soğuk günlerin kurtarıcısı sıcacık tutan şişme montlarla bu dertten kurtulabilirsiniz. 
 
Modacıların da tasarımlarında sıklıkla yer verdikleri şişme montları kombinlerken bazı noktalara dikkat etmek gerekebilir. Böylelikle farklı tasarımlara sahip montlar ile karlı, rüzgârlı ve yağışlı havalarda da şık kombinler yapabilirsiniz. 2023 kış sezonunda gözde olmak için hazırladığımız yazımıza göz atmanızı tavsiye ederiz.
 

Son Dönemin Trendi: Şişme Montlar 

 
Şişme mont markaları ürünlerini kullanıcıların kat kat giyinmesine gerek kalmadan kullanıcıları ısıtmak amaçlı üretir. Toplu taşıma gibi iç mekanlarda kalın giysiler ile sıcaklamak istemiyorsanız şişme montunuzun içine ince giysiler giyebilirsiniz. Çünkü şişme montlar soğuğu geçirmez ve sıcacık tutar. 
 

Renklerine Göre Şişme Mont Kombinleri

 
Şişme mont kadın dış giyim ürünleri arasında renk bakımından oldukça fazla çeşitliliğe sahiptir. Renkli montlarla alt ve üst parçaları uyumlu bir şekilde eşlemek eğlenceli, ilgi çekici kombinleri ortaya çıkarır. Şişme montun rengine göre seçeceğiniz eldiven, bere, şapka gibi aksesuarlar ile kombininizi hareketlendirebilir, içinize ve altınıza giyeceğiniz parçaların uyumu ile de güçlü bir stil ortaya koyabilirsiniz.
 
Renkli şişme montlarla yapacağınız kombinlerde sarı, yeşil, kırmızı, beyaz gibi canlı renkler tercih etmeniz kış aylarının kasvetli havasını dağıtarak, canlı kıpır kıpır bir hava oluşturmanıza yardımcı olur. 
 
siyah şişme mont kombinleri giyen üç kadın
 

Siyah Şişme Mont Kombinleri

 
İçine giyilen giysilerin montla renk uyumu içinde olması önemlidir. Siyah şişme montlar içine açık renkli üst parçalar tercih edebileceğiniz gibi koyu renkli üstler de tercih edebilirsiniz. Siyahın her renkle muhteşem uyumuna şahit olmak için rengarenk elbiseleri de montunuzla eşleyebilirsiniz. 
 
beyaz şişme mont kombinleri giyen üç kadın yanyana
 

Beyaz Şişme Mont Kombinleri  

 
Stilinizi farklı kılacak beyaz şişme mont kombinlerken beyaz ya da siyah bluz ile giyebilir, alt giysi olarak da siyah pantolon tercih edebilirsiniz. Ayrıca gümüş aksesuarlar, spor ayakkabısı, mini sırt ya da el çantası ile de tamamlayabilirsiniz.
 
Beyaz şişme montlar da pek çok renk ile kolaylıkla uyum sağlar. Kış içinde yaz havası yaşatan beyaz montunuzun içine istediğiniz renk elbise giyebilir, montunuzu her renk etek ve pantolon kombinine ekleyebilirsiniz. 
 
sarı şişme mont kombinleri giyen üç kadın yanyana duruyor
 

Sarı Şişme Mont Kombinleri

 
Sarı şişme mont kombinlerinde kullanacağınız açık renk tondaki parçalar daha ışıltılı ve hoş bir görünüm oluşturur. Gri bir eşofman, boğazlı bir kazak, sade bir spor ayakkabısı ve sarı şişme mont ile harika görünebilirsiniz. Ya da skinny Jean ve boğazlı kazaktan oluşan kombininize sarı renge uygun ve salaş tarzda atkı ve bere de ekleyerek muhteşem bir uyum yakalayabilirsiniz.
 
Kırmızı şişme mont modellerini giyen mankenler
 

Kırmızı Şişme Mont Kombinleri  

 
Kırmızı mont kombinlerinde kırmızı rengi arka plana atmayacak şekilde parçalar tercih etmeniz gerekir.  Mini ya da dar kesim etekler ile ya da siyah bir üst parça ve pantolon ile kombinleyerek tüm dikkatleri üzerinize çekebilirsiniz. Ayakkabı olarak spor giyebileceğiniz gibi botlarla ya da çizme ile de kombin yapabilirsiniz.  
 

Boylarına Göre Şişme Mont Kombinleri

 
Kısa, uzun, parlak, mat her tür mont çeşidinden oluşan şişme mont kombinleri ile sıra dışı bir görünüm kazanabilirsiniz. Kot pantolonlarınızla, zarif elbiselerinizle, çizmeleriniz ve bootilerinizle yapacağınız kombinler sayesinde soğuktan korunurken şık da olabilirsiniz.
 
Ancak şıklığı kolaylıkla yakalamak için şişme montların yapısını göz önünde bulundurmanız önemlidir. Şişme montlar yapıları itibariyle vücudun üst tarafını fazla kalıplı gösterir. Bundan dolayı montun şişkin görüntüsünü dengelemek için daha dar ve vücudu saran parçalar tercih edilebilir. 
 
Şişme montlar sıkça tercih edilse de sizi olduğunuzdan daha kilolu gösterme riski taşıyan giysilerdir. İnce şişme montlar ile yapacağınız kombinler, istediğiniz kiloda görünmenizi sağlar. Daha az kabarık ve ince yapıda olan montlar ile deri pantolonu ya da dar kesim bir eteği kombin edebilirsiniz. Dar etek ya da mini kadın elbise ile yaptığınız kombine opak çorap, yarım çizme ya da bot ekleyerek istediğiniz tarzı yansıtabilirsiniz.
 
Şişme mont kombinlerinde kullanacağınız çantalar kombine hareketlilik katmada çok önemli detaylardır. Şişme mont çanta kombinleri konusunda spor bir tarz için sırt çantalarını, bohem tarz içinse çapraz çantaları tercih edebilirsiniz. Daha şık bir görünüm için zincir detaylı kol çantalarını ya da minimal tarzda el çantalarını kombininize ekleyebilirsiniz.
 
kısa şişme mont kombinleri giyen kadınlar poz vermişler
 

Kısa Şişme Mont Kombinleri

 
Kısa şişme mont kombinlerinde ise taytlar, dar etekler, pantolonlar tercih edilerek kolaylıkla şık ve hoş görünülebilir. kısa tarzdaki kapşonlu bi montu isterseniz mini bir etek ile isterseniz vücudunuza oturan bir pantolon ile giyebilirsiniz. Ayrıca daha spor bir görünüm için bu montu dar ya da bol bir eşofman ile de kombin yapabilirsiniz.
 
uzun şişme mont modelleri giyinen üç model
 

Uzun Şişme Mont Kombinleri 

 
Kadın kullanıcıların sıklıkla tercih ettiği siyah uzun şişme mont kombinleri ile tarzınızı ön plana çıkarabilirsiniz. Bej, gri, mavi, kahverengi gibi pek çok renk seçeneğe sahip uzun şişme montlar ile elegan bir duruşa sahip olabilirsiniz. Kapüşonlu bir mont ile tabanı kalın postal tarzı ayakkabıları ayrıca dar pantolon ve üzerinize oturan sweatshirt, bluz veya kazak ile eşleyebilirsiniz.
 

Şişme Mont Alırken Nelere Dikkat Etmeli?

 
Şişme mont alırken dikkat edilmesi gereken en önemli nokta bedendir. Çünkü yapısı gereği kaba görünen şişme montları bedeninize uygun almadığınız zaman kötü bir görüntüye sahip olabilirsiniz. Mükemmel şişme mont kombinleri için satın alacağınız ürünlerde dikkat etmeniz gereken diğer nokta modeldir. Uzun, kısa, ince, kalın birçok çeşidi bulunan şişme montlar arasından vücudunuza uygunluğun yanı sıra tarzınıza hitap eden bir model olması da oldukça önemlidir.
 

Şişme Mont Fiyatları

 
Şişme mont fiyatları, üretimde kullanılan malzeme ve markaya göre değişiklik gösterir. Ayrıca sezona özel üretilen parçalar da klasik modellere göre daha pahalıdır. Siz de hayalinizdeki kombinleri yapabileceğiniz en şık şişme montlara Viyamo Butik aracılığıyla bir tıkla sahip olabilirsiniz.
 

Şişme Montlar ile İlgili Sıkça Sorulan Sorular (SSS)

 

Şişme Montlar Yıkanır Mı?

 
Şişme montlarınızı makineye atayarak yıkayabilirsiniz.
 

Şişme Montun İçine Ne Giyilir?

 
Şişme montun içine hava durumuna bağlı olarak boğazlı veya crop kazak, sweatshirt gibi kıyafetlerinizi giyebilirsiniz.
 

Şişme Mont Zamanla Söner Mi?

 
Yıkama talimatlarına uyulduğu sürece şişme montlarda sönme yaşanmaz.
Etiketler: Sişme mont kombinleri
Aralık 16, 2022
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR