Zayıf Gösteren Elbise Modelleri

Zayıf Gösteren Elbise Modelleri ve Genç Kzlar

Modayı takip eden ve stilini oluşturmak isteyen pek çok bayan için ideal kiloda kalmak her zaman mümkün olmayabilir. Bu durumun uzun vadede çözümü diyet ve düzenli spor yapmak iken anlık çözümü ise sizi olduğunuzdan daha zayıf gösteren elbiseler, pantolonlar, tulumlar, etekler gibi kıyafetlerdir.

 

Seçeceğiniz kıyafetlerin modelinin, kumaş cinsinin, renk ve deseninin doğru belirlenmesi gibi göz yanılsaması oluşturacak ufak ipuçlarına hâkim olmanız da kusursuz görünüm elde etmenizi, zarif bir duruş sergilemenizi sağlar. 

 

Beğenerek aldığınız giysilerin üzerinizde hayal ettiğiniz güzellikte durması hem vücudunuzu iyi tanımakla hem de güzel ve kusurlu yönlerinizin farkında olmakla mümkündür. Bunun farkında olan her kadın vücuduna yakışanı çok iyi bilir, kolaylıkla şıklığı yakalar.

 

Zayıf gösteren elbiseler, abiyeler ya da her tarz kıyafet için geçerli ipuçları ile yıllara meydana okuyup her zaman fit ve şık olmanın ve giyinmeyi sanata dönüştürmenin yollarını sizin için derledik.

 

Zayıf gösteren elbise modelleri için mavi giyinen kadın manken

 

Bel Hatlarını Belli Eden Kıyafetleri Tercih Edin!

 

Beli olabildiğince ince göstermek aslında ince hatlara sahip bir görünüm elde etmenin ilk kuralıdır. Zayıf gösteren kıyafetler içerisinde vücuda hafif oturanlar, bel hatlarını belli edenler ideal olan modellerdir.

 

Zayıf gösteren elbise modelleri deneyen genç manken

 

Bele oturan bir blazer ceket zarif bir görünüm sağlarken fazlalıklarınızı gizlemenize de yardımcı olur. Beli daralan ve dökümlü, yakası geniş V tipinde olan beyaz bluzlar, üst bölgesi iri olan bayanların daha ince görünmeyi sağlar. 

 

uzun mavi elbise ile uzun görünmeye çalışan kız

 

Bacak boyunu uzun göstererek daha ince görünmenizi sağlayacak, beli vurgulayan yüksek kesim kloş etekler de bir başka seçenek olabilir.

 

leopar desenli elbise ve siyah çizme giyen kadın

 

Bele oturan ve etek kısmı dökümlü olan A tipinde olan abiyeler zayıf gösteren abiye elbise modelleri içerisinde basen bölgesi geniş olan bayanlar için tavsiye edilebilir. Bu modeller ile özel davetlerde, düğünlerde, nişanlarda ince, zayıf bir siluet oluşturarak hem şık hem zarif bir görünüm elde edebilirsiniz. 

 

Siyah Elbiseler Tercih Edin

 

Zayıf gösteren elbise modelleri denince hemen herkesin aklına mutlaka siyah renkte bir kadın elbise modeli gelir. Bunun sebebi açık renkli giysilerin kıvrımları daha çok fark ettirmesinden kaynaklanır. Siyah ya da koyu renk bir elbisede ise kusurların gizlenmesi daha kolaydır.

 

Zayıf gösteren elbise modelleri deneyen manken

 

Gardıropların matem havasına bürünmemesi için zayıf gösteren elbiselerinize koyu yeşil, lacivert, bordo renkte olanları da ekleyerek asil, sade ve şık olmanın sadece siyahla mümkün olmadığına şahit olabilirsiniz.

 

Enine Değil Boyuna Çizgiler Tercih Edin

 

Zayıf gösteren elbiseler içerisinde çizgili desenlileri en başta saymak gerekir. Çünkü dikine çizgilerin kullanıldığı bölgeler göz yanılsaması ile daha uzun ve zayıf görüneceği için bu desenlerle arzu ettiğiniz duruşu kolayca elde edebilirsiniz.

 

kısa beyaz uzun mini giyen alinde çantalı kişi

 

Boyuna çizgili desenlerde kemer, boyunuzu keseceği için kullanılmamalıdır. Sadece elbiselerde değil pantolon, etek gibi birçok çeşit kıyafette çizgiler aynı etkiyi oluşturur. Hatta zayıf gösteren tayt modellerinin bazılarında kullanılan dikine çizgilerle daha zayıf, ince bacaklar algısı kolaylıkla oluşturulabilir. İdeal kiloda dahi olsanız enine çizgili ve ekose desenlerin her zaman olduğunuzdan daha kilolu göstereceğini unutmayın.

 

Vücudu Saran Elbiselerden Uzak Durun

 

Kiloları gizlemenin bir diğer yolu da vücudu saran elbiselerden uzak durmaktır. Bu sebeple zayıf gösteren elbiseler ile ilgili dikkat edilecek önemli bir özellik kumaş cinsidir. Krep, viskon, şifon, kaşmir gibi kumaşlar daha zayıf gösterirken likralı, saten kumaşlar vücuda tam oturacağı için kiloyu ortaya çıkartır. 

 

Tüm gözlerin üzerinizde olduğu düğün, nişan gibi kalabalıklarda muhteşem vücut hatlarına sahip değilseniz bedeninizi saran abiyelerden de kaçınmalısınız. Zayıf gösteren abiye elbise modelleri içerisinden hafif payı olan ve kumaşı vücudu sarmayan abiyeler tercih ederek istediğiniz güzellikte bir duruş elde edebilirsiniz.

 

siyah çanta gögüs dekolte uzun elbise giyen kısa boylu kadın

 

V Yaka Kıyafetler Kullanın

 

Bedenin üst bölümünü ve boynu daha uzun gösteren V yakalar ile daha ince bir görünüm elde edilebilir. Çene ve göğüs arasında teninizin görünme oranına göre zarif ve estetik bir görünüm yakalarsınız.

 

kısa boylu kadınlar nasıl giyinmli sorusuna cevap arayan kişi

 

Ayrıca zayıf gösteren elbiseler ve diğer kıyafet tercihlerinizde V yakalı olan modellere yönelmek geniş basenlerin daha zayıf görünmesini sağlar. Yine zayıf gösteren tulum modellerinden de V yakalı olanlar ile vücudun üst bölümünü üçgen gibi göstererek belin daha ince görünmesini sağlayabilirsiniz.

 

siyah pantolon ve krem tişört ile uzun olmaya çalışan kadın

 

Yüksek Bel Pantolon Giyin

 

Zayıf gösteren elbiseler ile ilgili özelliklerin yanı sıra pantolon seçimlerinde kiloları gizlemede bazı tüyoları bilmekte fayda var. Örneğin yüksek bel bir pantolon bacak boyunu uzun göstereceğinden ince bir vücut görünümü oluşturur. Aynı zamanda retro giyim tarzını da hatırlatan yüksek bel pantolonlar ile kilolarınızı çok rahat gizleyebilirsiniz.

 

Zayıf gösteren pantolon olarak klasik kesim ve önde ütü çizgisi olanlar kiloyu gizlemede en uygun modellerdir. Çünkü ütü çizgileri sayesinde bacaklar ince ve uzun görünerek daha zayıf bir duruş ortaya çıkar. Ayrıca ceketler, bluzlar ve gömleklerle göz kamaştıran kombinler oluşturulabilirsiniz.
 

 

 

Etiketler: Zayıf Gösteren Elbiseler
Haziran 18, 2022
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR