Tatilde Ne Giyilir? Tatil Kombin Önerileri

Tatilde Ne Giyilir? Tatil Kombinleri Nelerdir?

Yaz mevsiminin gelmesiyle beraber çıkmayı planladığınız tatilde belki giyerim diyerek yanınıza aldığınız her kıyafetin ekstradan yer kapladığının ve ağırlık yaptığının farkında olarak tatilde ne giyilir sorusunun cevabını çok iyi bilmeli, ona göre bir valiz oluşturmalısınız. 

 

Kıyafetlerinizi çoraplara hatta iç çamaşırlara kadar eşleyerek kombin şeklinde bavula yerleştirmeniz, seyahat çantanızın düzenli olmasını ve en önemlisi tatilinizin gerginlikten uzak geçmesini sağlayacaktır.

 

Siz de tatil öncesinde veya tatil esnasında ne giyeceğim, kıyafetimi nereye koymuştum diye düşünmek istemiyor iseniz, tatil elbiseleri ve tatile giderken alınması gerekenlere dair tüm detayları yazının devamında bulabilirsiniz.

 

Tatile Giderken Alınması Gerekenler

 

Tatile giderken alınacaklar deyince aslında gerekli olan tüm malzemelerin alınması, ağırlık ve dağınıklık yapacak eşyaların da elenmesi akla gelmelidir. Konforlu ve keyifli tatil yapmak için öncesinde bir liste hazırlayarak neyi unuttum demenin önüne geçebilirsiniz.

 

pilajda yer alan terlik çanta ve şapka

 

Öncelikle bu listede, her gün için giyeceğiniz farklı tatil kombinleri olmalıdır. Kişisel bakım ürünleriniz de tatile giderken yanınıza almanız gerekenler listesinde olmazsa olmaz malzemelerdendir.

 

Tabii ki yerden kazanmak için ayakkabılarınız içine yerleştirdiğiniz çoraplarınız, gömlek yakaları içine yerleştirdiğiniz kemerleriniz ve iç çamaşırlarınız da tatil için mutlaka olması gerekenlerdir. 

 

Tatile giderken yanına alacağınız valinizin güvenliği de atlanmaması gereken konulardan biridir. Bu kapsamda valizinizin güvenliği için kilit takabilir, üzerine isminizin ve telefon numaranızın yazılı olduğu bir etiket ekleyebilirsiniz. Ayrıca çantanızı kaybetme ihtimaline karşı gizli bir bölüme bir miktar para koyabilirsiniz.

 

 Otel İçinde Ne Giyilir?

 

Yorgunluğunuzu bırakıp dinlenerek dönmeyi hayal ettiğiniz tatilinizde unutamayacağınız anlar yaşamak için giydiğiniz kıyafetlerin sorunsuz, şık ve en iyi konforu sağlaması önemlidir.

 

Tatil kombinleri kapsamında siyak elbise ve kahverengi çanta giyen kadın

 

Bunun için öncelikle gideceğiniz otelin konseptini, otelin bulunduğu yerin iklimini ve otelde kaç gece kalacağınızı dikkate alarak tatilde ne giyilir tavsiyelerini değerlendirmelisiniz. 

 

tatilde ne giyilir sorusuna örnek oz veren genç kız

 

Otelin 5 yıldızlı olması kıyafetlerin oldukça şık olacağı anlamına gelirken, spor konsepti ağırlıklı bir otelde ise rahat kıyafetler tercih edilmesi uygun olabilir.

 

çiçekler altında siyah dekolteli elbise ve şapka takan kadın

 

Ayrıca otelde gün içerisinde yapılacak aktiviteler için tatilde ne giyilir diyorsanız daha çok elbise, pantolon etek, tulum, eşofman gibi salaş, rahat kadın kıyafetleri ile yapılan tatil kombinleri, gece aktiviteleri için daha ışıltılı kombinler belirlemek isabetli olur. 

 

Havuz Başında Ne Giyilir?

 

Özellikle otel tatillerinde havuz başına giderken mayo veya bikini üzeri için elbise, şort ve tshirt kombini tavsiye edilebileceği gibi pratik olması için pareo da önerilebilir. Yemek için restorana geçtiğinizde elbisenizi veya ikili takımınızı tekrar giymeden pareoyu elbise gibi bağlayabilirsiniz. 

 

tatilde pilajda bikini ve şapka giyen genç kız

 

Havuz başında veya farklı ortamlarda kullanabileceğiniz tatil elbiselerinin salaş, yırtmaçlı olan modelleri ile rahatlığı ve şıklığı aynı anda yakalayabilirsiniz. Tabii ki güneşten koruyucu şapkayı ve gözlüğünüzü de kombininize eklemeyi unutmayın. 

 

Tatilde Ne Giyilir? Tatil Kombin Önerileri

 

Havuz başındaki çeşitli aktivitelerde tatilde ne giyilir diye düşünüyorsanız etkinliğe göre tercihte bulunmanız en doğru olandır. Spor aktiviteleri için rahat ve terletmeyecek tarzda kombinler, parti, eğlence gibi etkinlikler için de serin, rahat ve gösterişli kadın kıyafetleri daha uygun olur. 

 

pilajda beyaz elbise ve şapka takan manken

 

Plaja Giderken Ne Giyilir?

 

Tatilde ne giyilir kapsamına, plajda güneşlenme, yüzme dışında yürüyüş, spor etkinlikleri gibi pek çok faaliyetin de dahil olduğunu unutmamak gerekir.

 

mavi plaj elbisesi ve beyaz şapkalı kız

 

Havuz başı için kullanışlı olan pareo, plaj için de kesinlikle ideal parçalardandır.

 

beyaz bikine üzerine elbise ve şapka takan kadın

 

Mayonuza ya da bikininize uygun renk tonlarında tercih edebileceğiniz pareoyu, terlik ya da sandaletler ile çanta, gözlük ve şapka gibi aksesuarlarla da uyumlu kombin yapmanız mükemmel görünmenizi sağlar. 

 

Tatilde Ne Giyilir? Tatil Kombin Önerileri

 

Plajda yürüyüş yaparken sırt, omuz dekolteli ya da derin yırtmaçlı, büzgülü elbiseler ile şık ve zarif olurken serin bir gün geçirebilirsiniz. Plaj denince spor etkinlikleri olmadan olmaz. Şort ya da rahat bir eşofman takım, şort kombini için basic t-shirt tatilde ne giyilir listenizde mutlaka olması gereken parçalardır. 

 

Akşam Yemeklerinde Ne Giyilir?

 

Tatilde çıkacağınız özel bir akşam yemeğinde en şık, en göz kamaştıran kombin ile boy göstermek için tatilde giyilebilecek tek renk maxi ya da mini abiye elbiseler tavsiye edilebilir.

 

otelde ne giyilir kapsamında beyaz uzun gece elbisesi giyinen kadın

 

Otel içerisinde bir davet yemeği planınızda varsa beyaz veya siyah bir elbiseye tatil kombinlerinizde yer vermelisiniz.

 

siyahlı elbise ve krem çanta ile poz veren kadın

 

Şık elbise kombinlerinizle saçlarınızı doğal bırakıp sade takılar ve iddialı ayakkabılarla tarzınızın ön plana çıkmasını sağlayabilirsiniz.

 

Gece Partisine Giderken Ne Giyilir?

 

Tatillerde otelde veya otelin dışında farklı bir mekanda gece partilerine katılırken gösterişli ve aynı zamanda eğlenceli elbiseleri tercih edebilirsiniz.

 

tatilde akşam siyah elbise ve topuklu ayakkabı giyen kadın

 

Çiçekli, dekolteli, saten veya hafif elbiseleri renkli küpeler, fular, göz alıcı aksesuar ve çanta ile tamamlayabilirsiniz. Dekolteli elbiseler iddialı olduğu için daha sade takı ve çantalar ile eşlenebilir.

 

plajda yeşil gögüs dekolde giyinen kadın

 

Havuz başı ya da açık havada bir partide ise daha çok zarif ve sade elbiseler olacaktır. İnce askılı, çapraz ya da tek omuzlu maxi modeller sizi havalı ve şık gösterecektir.

 

çiçek desenli elbise ve şapka ile tatil kombini yapan kadın

 

Yaz partilerinde tatilde ne giyilir diyenlere bir başka öneri de mini etek, şort etek, dekolteli pantolon gibi parçalarla oluşturulacak ikili takımlardır. İspanyol pantolon- dekolteli bluz kombinini size özgü saç modeli ve makyaj ile dikkat çekici hale dönüştürebilirsiniz.

 

En tarz tatil kombinleri için Viyamo Butik sayfasını ziyaret edebilir, bu yazın en şık kadını siz olabilirsiniz. Kadın giyimde yaz fırsatları için hemen https://www.viyamo.com/ sayfasını ziyaret edin.

 

Etiketler: Tatilde Ne Giyilir?
Mayıs 20, 2022
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR