Kadın Kombin Önerileri ve Yaz Kombinleri

Kadın Kombin Önerileri ve Yaz Kombinleri

Kadın kombin önerileri öncesinde son dönemde fazlaca popüler olan kombin kelimesine değinelim. En sade anlamıyla “ birleştirme” demek olan kombin, ‘’elbise kombinleri’’ olarak kullanıldığında birbirinden bağımsız parçaların bir araya getirilmesi olarak tanımlanabilir.

 

Bu bir araya getirme gelişigüzel, öylesine yapılan bir durum değildir. Her biri kendi içinde farklı özelliğe sahip giysilerin ve aksesuarların en uygun ve en doğru şekilde bir araya getirilmesi önemlidir.

 

Peki girdiğiniz ortamda dikkatleri üzerinize çekecek kadın kombin önerileri nelerdir? Yaz kombini yaparken dikkat edilmesi gerekenler nelerdir? Gelin detayları birlikte öğrenelim.

 

En Trend Yaz Kombin Önerileri

 

Kadın Kombin Önerileri giyinmiş mavi kıyafetli plajda duran genç kız

 

Yaz kombin söz konusu olduğundan ilk akla gelen kıyafetlerin başında askılı bluz modeleri gelir,

 

Siyah kadın kombinleri ile gözlük ve çanta takmış bayan

 

Günlük giyimdeki rahatlığı, iş giyimindeki sadeliği, gece giyimindeki şıklığı ve özel davetlerdeki klasik giyim tarzını kolaylıkla sağlayabilen elbise kombinleri vazgeçilmez parçalardandır.

 

Yaz Kombinleri için krem rengi tişört giyen kız

 

Taktığınız kolye, küpe, saat, kemer veya gözlük ile yepyeni stiller oluşturabilir, giydiğiniz spor veya klasik bir ayakkabı, çizme ya da bot ile istediğiniz tarzda elbise kombinleri elde edebilirsiniz.

 

Elbiselerin renklerine göre farklı kombinleri yapabileceğiniz gibi tek bir elbise ile de birden fazla kombin elde edebilir.

 

yeşil elbise ve gözlük ile yolda yürüyen kadın

 

Maxi boy bir elbiseyi spor ayakkabılar ile sportif bir hale dönüştürebilir, stilettolar ve blazer bir ceket ile resmi bir hava oluşturulabilirsiniz. 

 

blazer ceket ve yeşil pantolon ile güzel kadın giyim kombini yapan genç

 

 

İsterseniz elbise kombinine deri ceket, metal bileklik, bootie ayakkabı ekleyerek tüm dikkatleri üzerinize çekebilirsiniz.

 

Kadın Kombin Önerileri ve kırmızı elbise giyen kadın

 

Siyah, beyaz, kırmızı gibi tek renk elbiselerde, ayakkabı çanta aksesuar seçimini özenle yapmalı, hatta kombin oluştururken mont, kaban, hırka, gömlek gibi farklı parçalardan da yararlanmayı deneyebilirsiniz. 

 

askılı mavi boy elbise giyen manken

 

Her zamanda ve mekânda kullanılma özelliğine sahip elbiseler yaz döneminde de vazgeçilmez giysilerdendir.

 

Mevsim şartlarına göre kombin önerileri farklılık gösterir. Örneğin kışın çizme ya da botlar ile elbiseler kombinlenebilirken yazın sandaletler, babetler, spor ayakkabıları kombinlerde tercih edilebilir. 

 

Kışın iç mekanlar için tercih edeceğiniz elbiseleri, giderken kürk palto ya da ceketlerle kombinleyerek şık ve ihtişamlı bir görünüm elde edebilirsiniz.

 

Kürk paltonun elbise boyunda olması ya da daha kısa kürk ceket olması isabetli bir seçim olur. 

 

 

mavi boydan kıyafet giyerek kadın kombini yapan genç manken

 

Kadın elbiseler ile yapılan kombinler ofise, gece kulübüne, arkadaş ortamına ve daha pek çok yere kolaylıkla uyum sağlar.

 

Siyah, lacivert gibi koyu renkte olan elbiseleri daha canlı ve parlak renkteki çanta ya da ayakkabılarla kombinlenebilir.

 

Kışın ya da sonbaharda tercih edeceğiniz elbiseleri kalın ve koyu renk çorapla kullanarak sıra dışı bir tarza sahip olabilirsiniz.  

 

kadın kombinleri için çiçekli şort giyinen kadın

 

Ayrıca yaza damgasını vuran çiçek desenli elbiseleri ise düz renk babet ya da çanta ile kombinleyip akşam yemeği, arkadaş gezmesi gibi birçok ortamda rahatlıkla kullanabilirsiniz.

 

Kadın Elbise Kombinleri Yapılırken Dikkat Edilmesi Gerekenler

 

Bayan elbise kombinleri modaya, trendlere göre yapılabileceği gibi kişiliğin, duyguların, enerjinin ifade ediliş şekline göre kişiye özgü de yapılabilir.

 

Vücuda, duruşa, zevke göre farklılık gösteren elbise kombin önerileri ile etkileyici bir görünüm elde ederken aynı zamanda bulunulan ortamda kolaylıkla dikkat çekilebilir.

 

çiçekli uzun elbise ile şık kadın kombini yapan manken

 

Önemli olan hangi ortamda nasıl tarzda bir elbise kombini yapılmak istendiğidir.

 

Bunun için ayakkabılardan, blazer ceketlerden, takılardan yardım alarak her ortamda kullanabileceğiniz istediğiniz tarzda elbise kombinleri elde edebilirsiniz.

 

 

Şapkalı Kadın

 

 

Kadın kombin önerileri konusunda dikkat edilecek en önemli husus, kusurlu bölgeleri kapatan, güvenilen bölgeleri öne çıkaracak modeller arasından seçim yapılmasıdır. Bunun için de vücut tipinin çok iyi tanınması gerekir.

 

Örneğin kalem elbise kombini uzun, ince ve göbeği olmayan bayanların kullanabileceği bir modeldir.

 

Kadın Kombin Önerileri ve Yaz Kombinleri

 

Vücut kusurlarının örtülmesinde hafif bol bir elbise kombini ile kendinizi daha rahat hissedebilirsiniz.

 

Yine diz üstü elbise modeli seçiminizde bacak boyunun uzun görünmesi için elbise boyu ile çizme arasında mesafe olan bir kombin aradığınız kombin olabilir.

 

Elbise ceket kombinlerinde tercih edilen kadın dış giyim modelleri önemlidir.

 

dar badi ve altına geniş pantolon giyen kadın

 

Boyunuz uzun ise uzun ceketler, kısa ise kısa ceketler ile oluşturduğunuz kombin, boyunuzu istediğiniz uzunlukta gösterecektir.

 

Elbise kombini için uçuşan pileli midi elbise, elbette ki çizme ya da botlarla rahatlıkla kış veya sonbaharda kullanılabilir.

 

Trend kadın kombini yapmak için zebra desenli kıyafet giyen manken

 

Aynı zamanda midi olan elbiselerin uzun boylularda daha iyi durduğu ile ilgili kanı da tam olarak doğru değildir. Topuklu olan çizmeler veya ayakkabılarla midi boydaki bir elbise kombinini her bayan tercih edebilir. 

 

Kombin önerileri konusunda dikkat edilecek en can alıcı noktalardan biri de aksesuarların doğru seçilmesidir.

 

Gösterişli bir elbise kombininizde aksesuarları minimalist, sade ve şık kullanarak kusursuz bir çekicilik sağlayabilirsiniz.

 

Papatla desenli elbise ve şapka giyen kadın

 

İnci bir kolye, stiletto ve kırmızı bir ruj ile birleştireceğiniz elbise kombininde nostaljik bir hava estirebilirsiniz. 

 

Elbise Modelleri ve Renk Uyumlarına Göre Kombin Önerileri

 

Kadın kombin önerileri söz konusu ise, elbise modeli ve renk uyumu mutlaka dikkate alınmalıdır. Tabi bunun yanında kombin kararı verirken renklerle uyum sağlama isteği saplantılı bir hale dönüşmemelidir.

 

Kimi zaman zıt renklerden istifade edilebilir kimi zaman doğadan ilham alabilir kimi zaman da elbise içerisindeki bir renk tonu ile uyum sağlayabilirsiniz. Yapacağınız elbise kombininde monokrom tarz ile birbirine çok yakın tonda renkleri kullanıp harika bir uyum yakalayabilir ya da kontrast renklerle marjinal bir görünüm sergileyebilirsiniz. 

 

 

Mavi kombinli kadın

 

Uçuş uçuş maxi modellerden şık midi ve mini modellere kadar elbiseler, çeşitli renklerin buluştuğu desenli, çiçekli ya da tek renklidir.

 

Çiçekli, desenli elbise modellerinde içerisindeki bir renge göre ayakkabı ve çanta seçerek enerjik, kıpır kıpır bir kombin oluşturabilirsiniz.

 

kırmızı elbise ile şık ve havalı olan kadın

 

Tek renkten oluşan elbiselerde kombin yaparken elbisenin rengine göre daha canlı ya da daha nötr renkte aksesuarlar seçimi ideal olandır.

 

Ofis stiline ilham veren, kararsız kalındığı anlarda yardıma yetişen siyah elbise kombinleri ile feminen bir duruş, resmi bir hava, sportif bir tarz oluşturulabilir.

 

Kadın Kombin Önerileri kapsamında krem tişört siyah pantolon giyen kadın

 

Siyah, gri, kahve gibi renklerde blazer ceket ile kombinlenen siyah elbise sayesinde resmi bir görünüm ile toplantıya, iş görüşmesine gidebilirsiniz.

 

Leopar desenli çanta ve ayakkabı ile kombinlediğiniz elbiseniz ile kadınsı yönünüzü ön plana çıkarıp göz kamaştıran bir görünüme sahip olabilirsiniz.

 

Siyah elbisenin üzerine parıltılı bir ceket modeli ve altına iddialı bir ayakkabı giyip partiye ya da özel bir davete gidebilirsiniz.

 

 

kombin önerileri ve leopar desenli kadın

 

 

Zarafeti çağrıştıran siyah elbiseleri spor ayakkabı, bomber ceket ile ya da oversize kadın kazak modelleri ile kombinleyip alışverişe gidebilir, istediğin gibi gezebilirsiniz.

 

Uzun, kısa, orta boy elbise modelleri ile yapılabilen kırmızı elbise kombinleri alımlı ve göz alıcı görünmek isteyen bayanların tercihi olabilir.

 

Son yıllarda uzun kırmızı elbiselerle yapılan bu kombinlerde beyaz, taba, krem, bej, gümüş, bakır gibi tonlarda ayakkabı ve çanta kullanılabilir.

 

kadın kombinleri için örnek olacak şekilde kırmızı uzun elbise giyinen ve gözlük takan kadın

 

Saflığın, doğallığın, netliğin en öz hali beyaz elbise kombinleri, özel gün veya gecede, günlük olarak ya da nikâhlarda sıklıkla tercih edilen parçalardandır.

 

Ofiste, iş yaşamındaki koyu renkte kombinlerin hâkimiyetini sarsan beyaz elbise kombinlerinde siyah ayakkabı ve çanta kullanılabilir.

 

Aynı renkteki blazer bir ceket ve topuklu bir ayakkabı ile eşleşen beyaz bir elbise, önemli bir iş toplantısında gayet şık bir görünüm verebilir.

 

Aynı zamanda saçlarınızı salmanız, yüzünüzle elbisenizin eşit oranda ortaya çıkmasını sağlar.

 

Maskülen bir görünüm çizse de ufak dokunuşlarla feminen bir duruşa dönüşebilen kadın takım elbise kombinleri rengin, desenin muhteşem uyumu ile elbiselerin en büyük rakibidir.

 

Botlarla, ayakkabılarla, şık çantalarla ve güneş gözlükleriyle kombin edebileceğiniz bu parçaları çoğu ortamda giyebilir, zarif ve şık olabilirsiniz.

 

Ayrıca çan şeklindeki elbise modelini stiletto bir ayakkabı, kalem elbise modelini topuklu bir ayakkabı, yazlık elbise modelini de sandaletler ile eşleyebilirsiniz.

 

 

Kombin önerileri ve şık giyinen kadın

 

Modaya Uygun En Şık Elbise Çeşitleri için Viyamo Butik

 

Sezon trendlerine uygun, kaliteli kumaşlardan oluşan çeşit çeşit renkte, boyda ve modelde elbiseleri Viyamo Butik’te bulabilirsiniz.

 

Mezuniyetinizde, sevdiğiniz arkadaşınızın nikâhında, davet edildiğiniz özel bir yemekte nasıl şık ve çekici olabileceğinize dair kombin önerileri için Viyamo Blog sayfasını birbirinden farklı en tarz kadın giyim modelleri için ise https://www.viyamo.com/ sayfasını ziyaret edebilirsiniz.


 

Etiketler: Kombin Önerileri
Mart 06, 2022
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR