Çiçek Desenli Elbise Nasıl Kombinlenir? Kombin Önerileri

Çiçek Desenli Elbise Kombin Önerileri
Çiçek desenli elbise seçenekleri yaz ve bahar mevsimlerinde kadınların sıklıkla kullanmayı tercih ettikleri rahat ve kolay kombinlenebilen parçalardır. Her yaz mevsiminde trend olan çiçek desenli elbise seçenekleri, kadınların dolaplarının kurtarıcı parçaları arasında yer alır.
 
Çiçek Desenli Elbise kombini yapan kadın
 
Yaz aylarının vazgeçilmezi giy çık parçası olan ve pek çok aksesuarla kombinlenebilen çiçek desenli elbise modelleri seçeneklerinin hangi parçalarla daha uyumlu olduğunu siz de yazının devamını okuyarak öğrenebilirsiniz.
 

Çiçek Desenli Elbiseler Nasıl Kombinlenir?

 
Çiçek desenli elbiseler, kullandığınız aksesuarların dışında farklı kıyafetlerle de kombinlenebilir. Hem uzun hem de mini seçenekleri olan çiçek desenli elbiseler öncelikle kumaş türlerine göre de kombinlenir.
 
Çiçek desenli şifon elbiseler özellikle yaz gecelerinin ve davetlerin vazgeçilmez parçalarıdır. Bu elbiseleri topuklu ayakkabı ve mini çantalarla kombinlemeniz tavsiye edilir.
 
kırmızı elbise ile Çiçek Desenli kombin oluşturan manken
 
Diğer yandan elbisenin boyutunu da göz önünde bulundurarak kombin yaparken kullanacağınız ürünlere dikkat etmeniz gerekir. Örneğin çiçek desenli mini elbise tercih etmek isterseniz, sandalet ya da terlik giymeniz daha uygun bir seçim olur.
 
Elbisenin mini olması sebebiyle dikkat çekmesi gereken noktası boyudur. Kullanacağınız herhangi bir topuklu ayakkabı ya da büyük bir çanta ile bu özelliğinin önüne geçmiş olursunuz. 
 
çiçek desenli kombin giynen genç kız
 
Ayrıca çiçek desenli yırtmaçlı elbise çeşitlerini hafif topuklu ayakkabı ya da sandaletlerle kombinleyerek kıyafetinizi ön plana çıkarabilirsiniz. Bunların yanı sıra rahat bez ya da spor ayakkabıları da günlük hayatınızda da kullanmayı tercih edebilirsiniz. Ayrıca günlük kombinlerinizi minik hasır çantalar ve güneş gözlüklerinizle tamamlayarak çiçek desenli yırtmaçlı elbiseniz ile uyumu yakalayabilirsiniz.
 

Yazlık Çiçekli Elbise Kombinleri

 
Yazlık çiçekli elbiseler; ayakkabı, çanta ve aksesuar seçimleriniz ile kombininizi ön plana çıkararak kendinizi iyi hissetmenizi sağlar. Özellikle serin yaz akşamlarında kot ceket ile kombin yaparak çiçek desenli elbisenizi ön plana çıkarabilirsiniz. Hangi renk ve model olursa olsun denim ceket her elbiseyle uyumlu bir parçadır. 
 
Çiçek Desenli Elbise Nasıl Kombinlenir?  gösteren manken
 
Diğer yandan çiçek desenli elbise modelleriyle denim kot ceketinizi rahatça kombinleyebilirsiniz. Ayrıca uyguladığınız makyajın da elbisenizle uyumlu renklere sahip olduğundan emin olmanız gerekir. Aksi takdirde farklı ve birbirleriyle uyumsuz renklerin birleşimi ortaya hoş olmayan görüntüler çıkarabilir. 
 
elinde çanta ve mini etek ile çiçek desenli elbise kombini yapan kadın
 

Çiçekli Elbiseye Nasıl Çanta Gider?

 
Çiçek desenli elbise modelleriyle minik ve tek renk türdeki çanta çeşitlerini gönül rahatlığıyla kullanabilirsiniz. Karmaşık renklerden oluşan çanta kullanmayı tercih ederseniz; kombininizin tahmin ettiğiniz gibi güzel sonuçları olmayabilir. Ayrıca boyutu büyük olan bir çanta romantik bir hava veren çiçek desenleriyle zıtlık oluşturur. 
 
kırmızı beyaz çiekli elbise giyinen kadın
 
Bu yüzden küçük boyutta ve tek renkte bir çanta tercih etmeniz, kombininizin bir adım öne geçmesini sağlar. Ayrıca çanta seçiminde elbisenin içinde bulunan herhangi bir renkten çanta tercih etmeniz tavsiye edilir. Buna ek olarak son dönemde trend olan baget çantalar da modaya uyum sağlayan nadide parçalar arasında yer alır.
 
şapka ve çantayı çiçek desenli elbiseye uyduran kadın
 
Plaj ya da havuz kenarında bir davet ya da organizasyon için küçük hasır çantalar kullanmanız da ortamla uyumlu olduğunuzu ve modayla yakından ilgilendiğinizi gösterir. 
 

Çiçekli Elbisenin Altına Hangi Ayakkabı Giyilir?

 
Çiçek desenli elbise ile kombin yaparken elbisenizin uzunluğuna göre topuklu ayakkabı, stiletto, sandalet, terlik, spor veya bez ayakkabı tercih edebileceğiniz gibi mevsime bağlı olarak çizme veya bot da tercih edebilirsiniz.
 
Diğer yandan çiçek desenli elbise seçeneği sadece yaz ve bahar mevsimine has bir elbise değildir. Kalın kumaştan yapılan çiçek desenli elbiseler de kış mevsimi için tasarlanan parçalar arasındadır. 
 
çiçek desenli kombinler ile poz veren genç kadın
 
Bu yüzden kışın da çiçek desenli elbise kullanabileceğinizi ve elbisenin içinde bulunan renklerden bir bot veya çizme ile ayakkabı kombini yapabileceğinizi göz ardı etmemeniz gerekir. Diğer yandan ne kadar renkli olursa olsun kış mevsimine uygun olmadığını düşünmemeniz tavsiye edilir. Size enerji veren her kıyafeti gönül rahatlığıyla mevsimden mevsime kullanabilirsiniz. 
 
Kalın kumaştan üretilen, uzun kollu ve gömlek elbise seçeneklerini topuklu çizme, bot veya spor ayakkabı ile kombinleyebilirsiniz. Üzerine alacağınız bir trençkot ve spor bir çanta ile de günlük kombininizi oluşturabilirsiniz. 
 
gözlük ve kırmızı elbise giyinen kadın
 
Ayrıca yaz mevsiminde oldukça fazla ayakkabı kombini seçeneğine de sahipsiniz. Örneğin; basit bir terlik ile bile elbisenizi ön plana çıkarabileceğinizi unutmamalısınız. Bütün dikkati elbisenize çekmek isterseniz ten rengi ve sade bir ayakkabı tercih etmeniz önerilir.
 

Çiçekli Elbise ile Rahatlığı Gün Boyu Hissedin!

 
Her mevsim kullanabileceğiniz çiçek desenli elbise ile gün boyu rahat ve göz alıcı olabilirsiniz. Pek çok ayakkabı ve aksesuar ile kombinleyebileceğiniz çiçek desenli elbise modellerinin farklı motif ve renklerdeki çeşitlerini tarzınıza göre seçebilir, eşsiz parçalarla dolabınızı yenileyebilirsiniz.
 
Siz de enerjinizi yansıtacak ve enerjinize enerji katacak çiçek desenli elbise modelleri için kadın giyim öncüsü Viyamo Butik sayfasını inceleyebilir, beğendiğiniz ürünlere bir tıkla sahip olabilirsiniz.
Etiketler: Çiçek Desenli Elbise
Eylül 21, 2022
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR