Eskimeyen Moda Leopar Desenli Elbise Nasıl Kombinlenir?

Leopar Desenli Elbise Nasıl Kombinlenir

Göz alıcı giyimi ile adından söz ettiren, her ortamda stilini konuşturan, tüm bayanların gardırobunda mutlaka olması gereken parçalardan biri de leopar desenli elbise tasarımlarıdır.

 

Leopar desenli elbiseler aslında hangi mevsim olursa olsun sezona yepyeni bir siz olarak başlama duygusunu en iyi şekilde yaşatabilecek giysilerdendir. 

 

Leopar Desenli Elbise ile ayakta poz veren manken

 

İddialı olan leopar deseni kullanırken doğru parçalarla kombinlemek oldukça önemlidir. Gösterişli bir davet veya partide siyah bir stiletto ve clutch bir çanta ile kombinlenmiş leopar desenli elbise ile klas bir görünüm sergileyebilirsiniz.

 

Leopar desenli bir elbise giydiğinizde çanta, kolye, bileklik, gözlük gibi aksesuarlarınız daha sade ve minimalist olmalıdır. Siyah çorap botlar, çizmeler, mini veya midi boy elbiseler ile kombinleyerek baskın olan leopar deseni dinginleştirebilirsiniz.

 

Leopar Desenli Etek Nasıl Giyilir? Nasıl Kombinlenir?

 

Leopar desenli etekler ile havalı, feminen ve modern bir görünüm elde edebilir, spor ya da şık tarzda her mevsime özgü kombinler oluşturabilirsiniz. Kışın triko parçalar, sivri burunlu topuklu çizmeler ve midi boy bir etekle oluşturulan kombin, soğuk havalarda iç ısıtan bir görünümün ve şıklığın formülüdür.

 

Leopar Desenli Elbise ve şapka ile gülen genç kadın

 

Zaten sahip olduğunuz cool tavrınızı leopar etek ve basic tişört veya sweatshirt kombini ile ortaya çıkarmanız çok kolaydır. Ayrıca deri ceketi de bu kombine ekleyerek tarzınızı istediğiniz gibi yansıtabilirsiniz. Leopar desenli elbise kombininde tavsiye edilmeyen güçlü aksesuarlar etek kombinlerinde rahatlıkla kullanılabilir.

 

Leopar Desenli Tayt Nasıl Giyilir, Nasıl Kombinlenir?

 

Leopar elbiselerle elde edilen leopar şıklığı artık alt giyimlere de yansımış ve özellikle kadın taytlarına ayrı bir ışıltı katmıştır. Ofiste, alışverişe çıktığınızda siyah, beyaz veya krem bir blazer ceket ile oluşturacağınız leopar tayt kombini sizi hem rahat ettirir hem de inanılmaz şıklık sağlar.

 

Leopar Desenli Elbise ve gözlük ile araba önünde poz veren genç kadın

 

Düz renkte olan salaş bir gömlek ile de eşleyebileceğiniz leopar desenli taytınızı, oluşturacağınız tarza göre spor veya topuklu ayakkabılarla veya çizmelerle kullanabilirsiniz.

 

Leopar Desenli Pantolon Nasıl Giyilir? Nasıl Kombinlenir?

 

Leopar desenli elbiseler dışında leopar pantolonlar, leopar deseni farklı parçalarla eşleyerek kullanmak isteyenler için mükemmel bir seçimdir. Bu parçaları seçmeden önce bazı kriterleri göz önünde bulundurmak gerekir.

 

beyaz koltukta oturan genç kız

 

Leopar desen iddialı ve dikkatleri üzerine çeken bir yapıya sahip olduğu için basenleri geniş kişilere çok fazla tavsiye edilmez. Yine de beyaz gömlek ve blazer ceket ile kombin yapabileceğiniz leopar desenli pantolonlar ile zarif ve egzotik görünebilirsiniz. 

 

Leopar Desenli Gömlek Nasıl Giyilir? Nasıl Kombinlenir?

 

Davetlerin, arkadaş ortamlarının yıldızı olmak sadece leopar desenli elbiseler ile değil aynı desen gömlekler ile de mümkündür.

 

Leopar Desenli Elbise kombini yapmış aynada kendini çeken kadın

 

Leopar desenli gömlek ile eşleyebileceğiniz kırmızı, bordo, kiremit, siyah ve beyaz renk etek ya da pantolonlar sayesinde birbirinden şık kadın giyim kombinleri oluşturabilirsiniz. Bu tarz kombinlerde leopar gömlek ile deri parçaları tercih etmek de harika bir uyum oluşturabilir.

 

Leopar Desenli Bluz Nasıl Giyilir, Nasıl Kombinlernir?

 

Leopar desenli bluzlar vahşi doğayı şehre taşıyan en havalı giysiler olmayı her zaman başarmıştır. Bu parçaları jean modelleri ile kombinleyebilir, sneaker ve postalar ile de tamamlayarak sokak stilinde tarz bir görünüm elde edebilirsiniz.

 

çanta, leopar elbise ve gözlük ile araba önünde oz veren kadın

 

Yine midi boy bir etek ile giyerek de tıpkı leopar desenli elbisenin öne çıkardığı feminen duruşu yakalayabilirsiniz. Her şeye rağmen rahatlık istiyorsanız spor ayakkabılar veya botlarla, feminen görünümünüz ayakkabılarla da tamamlansın diyorsanız topuklu çorap botları tercih edebilirsiniz. 

 

Leopar Desenli Mont Nasıl Kombinlenir?

 

Leopar Desenli Elbise

 

Gösterişli bir kış geçirmek ve sıcacık bir stil oluşturmak için leopar montlar mükemmel bir seçim olabilir.

 

Leopar desenli elbise tercihi yerine siyah ya da tek renk bir elbiseyi leopar desene sahip bir mont ile kombinleyebilirsiniz.

 

Leopar Desenli mont ile sokakta poz veren manken

 

Sakin bir çanta ve minimalist takılarla ve diz üstü çizmelerle tamamladığınız kombin ile kat kat giyinmeden hem içinizi ısıtıp hem de şık ve çekici bir görünüm kazanabilirsiniz.

 

Leopar Desenli Elbise Nereden Alınır?

 

En güzel, en şık, en gösterişli, en sıra dışı leopar desenli elbiselere Viyamo Butik ayrıcalığı ile ulaşabilirsiniz. Leopar desenli elbise seçenekleri, birbirinden güzel ve farklı modelleri ile stil sahibi tüm kullanıcılara hitap ederken kalite ve fiyat dengesini de beraberinde sunar.

 

Gardırobunuza ekleyeceğiniz leopar desenli elbiseleri veya leopar deseni kullanılmış pek çok çeşit kıyafeti uzun süre kullanmak için kumaş yapılarının kaliteli olması önemlidir.

 

Kaliteden ödün vermeden aynı zamanda hesaplı alışveriş için hemen https://www.viyamo.com/leopar-desenli-kadin-giyim sayfasını ziyaret edebilir, indirim fırsatlarından faydalanabilirsiniz.

Etiketler: Leopar Desenli Elbise
Mayıs 07, 2022
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR