Kadın Blazer Ceket Nasıl Kombinlenir?

Blazer Ceket Kadın Modelleri

Kadın blazer ceket modelleri, etkileyici görünümleri ve rengârenk tonlarıyla dikkatleri üzerine çektikleri gibi aynı zamanda bu kıyafetlerle yapılan kombinler casual ya da formal olarak kullanılabilecek mükemmel eşlemelerdir.

 

Blazer ceketler, ne giyeceğinize karar veremediğiniz, dakikaların azaldığı, kafanızın karıştığı durumlarda en büyük yardımcınız olabilecek joker giysilerdir. İsterseniz basic parçalarla veya kazaklarla, isterseniz gömleklerle veya bluzlarla buluşturduğunuz kadın blazer ceketiniz ile unutulmayacak kombinlere imza atıp, kendi stilinizi oluşturabilirsiniz.

 

Alt giyim kombini olarak ise de etek, elbise, pantolon ya da şorttan birini seçerek istediğiniz tarzı yakalayabilirsiniz. 

 

Klasik ceketlere göre yakaları daha ince olarak tasarlanan kadın blazer ceketler, spor kesimlere sahip olup rahatça kombinlenen özel parçalardır. Yazın pamuklu yapıda olanları, kışın da yün olan bayan blazer ceket kullanarak hem şıklığı yakalayabilir hem de mevsime göre giyinmenin tadını çıkarabilirsiniz.

 

Blazer çeket kombinleri için beyaz ceket ve siyah etek giyen kadın

 

Alta ve üste giydiğiniz parçalar, yansıtacağınız tarzın belirleyicisi, seçtiğiniz blazer ceket ise kombinin tamamlayıcısıdır. Jean pantolonların her çeşidiyle kombinleyerek sokak stilini, kumaş pantolonlar ile giyerek de klasik stili yakalayabilirsiniz. 

 

Blazer Ceket Nasıl Kullanılır?

 

Kadın blazer ceket modelleri, hareket özgürlüğünü sağlayacak şekilde tasarlanır. Üzerinize giydiğiniz bu ceket modelleri ile istediğiniz gibi arkadaşınıza sarılabilir, eğilip yerden bir şey alabilir, uğurlarken elinizi sallayabilir, rahatlıkla araba kullanabilirsiniz. 

 

Kullanım kolaylığı ile tasarlanan ceketlere yorum katmak da tamamen sizin elinizde. Kadın blazer ceket modelinin kollarını katlayarak astardaki deseni ya da rengi kombine uyarlayabilir veya oversize düz kesim bir blazer ceketi jean ile kullanarak maskülen bir stil oluşturabilirsiniz.

 

mavi takım ile elinde kahve ve poz vererek blazer ceket kombini oluşturan manken

 

Ayrıca gösterişli kolyelerden oluşan kombinde de yakasız kadın blazer ceketi kullanmanız isabetli bir seçim olabilir.

 

Giyildiği anda şıklığın kolaylıkla elde edilmesini sağlayan her renkten ve farklı desenlerden oluşan kadın blazer ceket tasarımları, birçok parça ile rahatlıkla kullanılabilir. Leopar desenli olan bir blazer ceketi kot pantolon ya da açık pembe bir pantolon ile kullanabilir, sıra dışı bir tarza sahip olabilirsiniz.

 

Uzun blazer ceket kadın kombininde ise mini etek, kalem etek, elbise veya pantolon kullanabilir; partiye, gezmeye, ofise gidebilirsiniz. Gerekirse ceket üzerine kemer veya broş kullanarak daha şık olabilirsiniz. 

 

Kadın Blazer Ceket Ne Zaman Giyilir?

 

Her kadının gardırobunda mutlaka olması gereken kadın blazer ceketler, yazda, kışta, baharda aynı zamanda iş yaşamından gece yaşamına kadar her vakitte kullanılabilir. Özel bir davete, işe ya da iş görüşmesine giderken kadın blazer ceketi gömlekle kombinleyip elegan bir görünüm elde edebilirsiniz.

 

Gömlek yerine tişörtle giydiğin blazer ceket ile sportif olabilir alışverişe, gezmeye, günlük kahve buluşmasına gidebilirsiniz. Yün blazer ceketi kış aylarında, ince kumaştan beyaz blazer ceket kadın kombinini yazda veya baharda rahatlıkla giyebilir, renkli ayakkabılarla kombinleyebilirsiniz. 

 

blazer ceket kombinleri kapsamında siyah kahverengi ceket ve içerisine beyaz gömlek giyen kadın

 

Lacivert blazer ceket kadın kombininde kumaş pantolon tercih edilirse işte, kot pantolon tercih edilirse de her tür aktivitede kullanılabilir.

 

Lacivert ceket altına en çok tercih edilen beyaz pantolon ile açık mavi tonlarında bir gömlek kombini size mükemmel bir görünüm verebilir. Şık bir gece davetinde ise tişört yerine şifon bir bluzu, kot pantolon ve blazer ceket ile eşlenebilir.

 

Koyu renklerdeki blazer ceketler de kış mevsimi ya da sonbaharda, kumaşlarıyla hava şartlarına, görünümleriyle de şıklığa mükemmel uyum sağlar.

 

Kadın Blazer Ceket İçine Ne Giyilir?

 

Askılı üstler, sıfır kol bluzler, gömlek, tişört, sweatshirt ve ince trikolar gibi akla gelebilecek her tür üst kombin parçası ile blazer ceketler kullanılabilir. Etek veya pantolon da alt giyim olarak en çok yakışandır.

 

Blaer ceket giyen kadın altında beyaz pantolon var, elinde çiçek ve poz veriyor

 

Midi boy hariç farklı boy model eteklerle, kumaş ya da kot pantolonlarla ve şortlarla sıra dışı kombinler oluşturulabilir. Pantolon ya da etek kombinleri ile sağlanan şıklık kadın elbise ile blazer ceket eşlemelerinde de sağlanabilir. 

 

Kadın blazer ceket modeli içine tercih edilen üst giyim parçaları tarzı belirlemede önemli bir etkendir. Dantelli olan üst giyim parçalarının blazer ceketler ile kullanımı feminen tarzı ön plana çıkarır.

 

Ayrıca nostaljik bir havası olan dantel işlemeli giysileri, modern havaya sahip blazer ceket ile kombinlemek harika sonuçlar ortaya çıkarır. Blazer ceket kadın kombininde gömlek yakasını açık bırakarak da sportif tarzı yansıtabilirsiniz.

 

Soğuk havalarda içine açık tonda giydiğiniz bir kazak ile kadın blazer ceketi gold tonlarında bir aksesuar ile kombin yapabilir ya da ceketin renk tonunda bir fular da takabilirsiniz.

 

Kadın Blazer Ceket ile aynada kendisini çeken bayan

 

Saten bluzlar ile kombinlenen her renk kadın blazer ceket ile ışıltılı bir görünüm elde edebilirsiniz. İnce askılı saten bir bluz koyu renk bir bluz ile açık renk saten bluz ise mavi blazer ceket kadın kombini için tavsiye edilebilir. 

 

Kadın Blazer Ceket Altına Hangi Ayakkabı Giyilir?

 

Geniş kullanım alanı olan blazer ceket kadın kombinleri altına rahat, kombine yakışan ve kombin kadar şık olan bir ayakkabı seçilmelidir. Spor ve modern tarzın kombinlerde beraber kullanılması blazer ceket kombinlerini farklılaştırır.

 

Eşofman takımları üzerine giyeceğiniz oversize blazer ceketle spor ayakkabıyı kombinleyip özgür bir tarzı benimseyebilirsiniz. Ayrıca sokak modasına yön veren bu tarz kombinlerde isterseniz jogger pantolonları da kullanabilirsiniz.

 

Topuklu ayakkabılar kadın blazer ceket kombinlerinde tercih edilebileceği gibi pantolon ya da etekten oluşan kombinlerde de giyilebilir. Bayan elbise modelleri ile kombinlediğiniz kadın blazer ceketi topuklu bir ayakkabı ile giyebilir, kemeri de aksesuar olarak kullanarak şıklığı zirvede hissedebilirsiniz.

 

Özellikle stan smith tipi spor ayakkabı, kadın blazer ceketle oluşturulan kombinlerde sıklıkla tercih edilirken çizme ya da botla da alternatif olarak kullanılır. Kadın blazer ceket, basic tişört, skinny pantolon, sivri burunlu çizme ya da botlardan oluşan bir kombin ile hoş bir stile sahip olabilirsiniz.

 

Blazer Ceket Kimlere Yakışır?

 

Uzun, kısa, belden oturan, düğmeli, düğmesiz gibi farklı modellere sahip blazer ceketler, vücut tipine uygun seçildiğinde herkese yakışabilir. Bunun için de nasıl bir vücut tipine sahipsiniz, çok iyi bilmelisiniz.

 

Blazer ceket giyen iki genç kadın şapka takmışlar birbirlerine bakıyorlar

 

Belden kesik kum saati biçiminde kadın blazer ceket dikdörtgen tipi vücuda sahip olanlar için uygunken, basenleri örtecek uzunlukta olan ceketler de armut tipi vücudu olanlara uygundur. Apoletli blazer ceketler ise omuzları dar olanlar için tavsiye edilebilir.

 

Kadın blazer ceket satın alırken vücut proporsiyonunu öne çıkaran modeller seçmek de önemlidir. Örneğin vücudunuzun üst bölümüne dikkat çekerek bunu sağlayacaksanız büyük ve geniş yakalı blazer ceketler giymeniz gerekir.

 

Zarafet ve estetik duruşunuzu yansıtmak için siyah blazer ceket kadın kombini kendinize yakışanı bulmada iyi bir fikir olabilir. Kısa blazer ceket ile kalem eteğin ne kadar yakıştığına şahit olup ofis şıklığını yakalayabilirsiniz.

 

Hatta daha cesur olup ışıltılı gece elbisesi üzerine oversize bir blazer ceket de kombin edebilirsiniz. 

 

En Şık Kadın Blazer Ceket Kombinleri Viyamo Butik'te!

 

Kadın blazer ceket tercihinizde ihtiyacınız olan ve size yakışacak modeli Viyamo Butik internet sayfasında kolaylıkla bulabilirsiniz. Çeşitli model alternatiflerini ve bütçenize uygun kadın blazer ceket fiyatları inceleyebilir, beğendiğiniz ürünleri https://www.viyamo.com/kadin-ceket-modelleri sayfası üzerinden hemen sipariş verebilirsiniz.

Etiketler: Kadın Blazer Ceket, Blazer Ceket Modelleri
Mart 11, 2022
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR